Om oss

Vi ble etablert som Lund Bedriftshelsetjeneste AS  i 1998, og består av ansatte med lang erfaringskompetanse og god fagkompetanse. Vi er godkjent i henhold til forskrift om arbeidsgivers bruk av godkjent bedriftshelsetjeneste og om godkjenning av bedriftshelsetjeneste. Godkjenningen ble sist gitt 23. januar 2020 og er gyldig i fem år.

Vi betjener bedrifter innenfor de fleste bransjer og har kunder i både privat og offentlig sektor. Vi  innehar selv den kompetansen som kreves for å være godkjent bedriftshelsetjeneste innen alle fagområdene som skal dekkes; arbeidsmedisin/arbeidshelse, yrkeshygiene, ergonomi, psykososialt og organisatorisk arbeidsmiljø, og systematisk HMS-arbeid.

Vi er et heleid datterselskap av Medco Bedriftshelsetjeneste AS som er Rogalands mest erfarne og største lokaleide bedriftshelsetjeneste. For noen år siden gikk vi sammen med flere andre bedriftshelsetjenester og kjøpte dinHMS AS for å danne dinHMS gruppen som er en nasjonal leverandør av bedriftshelsetjeneste. 

Medco/Lund har nå økt sine eierandeler i dinHMS betydelig og fra årsskiftet 2021 byttet vi navn til Medco dinHMS AS. Dette for å vise tydelig at vi er en del av nettverket og dinHMS-konsernet.

Lund Bedriftshelsetjeneste  i Kristiansand og Mandal blir samtidig Medco dinHMS Agder AS. Arsana som vi samarbeider med i Bergen blir Arsana dinHMS AS.


Avdelingskontor i Mandal

I januar 2020 åpnet vi kontor i Mandal!
Ønsker du å treffe oss i Mandal, er det fint om du gjør en avtale med oss først.

Vi er samlokalisert med Mindus i Doneheia 7, 4516 Mandal

Ønsker du å treffe oss i Mandal kan du bestille time via e-post til timebestilling@medco-dinhms.no, eller ved å kontakte oss direkte.
Sentralbordet når du på telefon 46 95 46 46