KUBA - Digitalt HMS-system

Lund Bedriftshelsetjeneste kan nå også tilby våre kunder et digitalt HMS-system!

Kuba dinHMS er et digitalt system for HMS og internkontroll generelt, utviklet at Kuba Norge AS. Systemet leveres som en webløsning samt en mobil app for smarttelefon og nettbrett.  Systemet tilpasses hver enkelt kunde etter ønske og behov med moduler, funksjoner og håndbøker etter en nærmere gjennomgang. 

Som leverandør av bedriftshelsetjeneste fokuserer vi mye på HMS-arbeidet i virksomheten. For å gjøre dette enklere kan vi nå anbefale Kuba dinHMS, som er et digitalt HMS-system, der man kan legge inn handlingsplan og risikoanalyser samt registrere avvik på en enkel måte.

Kuba dinHMS leveres med et varslingssystem og online sjekklister (f.eks. for vernerunder osv.) som enkelt benyttes via en APP på mobiltelefon eller nettbrett.

Kuba dinHMS leveres også med en komplett HMS-håndbok med lovhenvisninger som oppdateres fortløpende slik at håndboken alltid er oppdatert iht gjeldende regelverk.

Håndboken ligger i en dynamisk database som gjør at man kan velge ut de områder som er aktuelle for hver enkelt bedrift. Håndboken inneholder også artikler om GDPR som vi anser å være en del av virksomhetens HMS-arbeid.

Kuba dinHMS leveres i samarbeid med Kuba Norge AS som har mer enn 20-års historikk som systemleverandør. Dette digitale HMS-systemet benyttes allerede av over 2 500 virksomheter og mer enn 20 000 brukere!

Er dette interessant for  din virksomhets så ta kontakt med oss.

Du kan lese mer om systemene på hjemmesiden til KUBA - dinHMSTips en venn
[Tilbake]