Lund Bedriftshelsetjeneste AS blir Medco dinHMS Agder AS fra nyttår!

Lund Bedriftshelsetjeneste AS er et heleid datterselskap av Medco Bedriftshelsetjeneste AS som er Rogalands mest erfarne og største lokaleide bedriftshelsetjeneste. For tre år siden gikk vi sammen med flere andre bedriftshelsetjenester og kjøpte dinHMS AS for å danne dinHMS gruppen som er en nasjonal leverandør av bedriftshelsetjeneste. 

Medco/Lund har nå økt sine eierandeler i dinHMS betydelig og fra årsskifte bytter vi navn til Medco dinHMS AS. Dette for å vise tydelig at vi er en del av nettverket og dinHMS-konsernet. Vi i Lund BHT i Kristiansand og Mandal blir samtidig Medco dinHMS Agder AS. Arsana som vi samarbeider med i Bergen blir Arsana dinHMS AS.

Vi gjør dette for å kunne levere enda bedre samordnede og sømløse tjenester uavhengig av lokalisering. 

Alle har bl.a.: 

  • Felles Elektronisk Pasient Journal system for uthenting av data på tvers av lokasjoner.
  • Felles Kvalitetssystem og prosedyrer i Landax og felles HMS-system i Kuba samt felles bestillingsportal for kunder. 
Fagsamlinger for alle selskaper hvor de enkelte faggruppene arbeider med relevante problemstillinger og beste praksiser.
Medco dinHMS Agder skal fortsatt kjennetegnes av den gode servicen, høye kvaliteten og de mange gode rådgiverne og fagpersonene som dere kjenner. Den eneste endringen i praktiske forhold er at fakturaer fra oss fra neste år kommer fra Medco dinHMS Agder AS. Vår visjon, «Sammen skaper vi arbeidsglede», forplikter og forblir den samme. Logoen er ny.


Vi benytter samtidig anledningen til å takke våre kunder for samarbeidet i året som har gått. Det har vært en utfordrende tid for noen og enhver i «annerledesåret», som samtidig har gitt oss mange nye og nyttige erfaringer og kunnskap. Vi ønsker dere alle en fredfylt julefeiring og et fremgangsrikt nytt år, og ser fram til fortsatt godt samarbeid i året som kommer!

Skriv ut i pdf

Les brosjyren om dinHMS

[Tilbake]